Nøyaktig temperaturmåler som også logger

kr490.00

Tomt på lager

Kategori:

Beskrivelse

Denne er bare helt rå, og noe som bør være i enhver bryggers «verktøykasse»

67ea7afdc97650c0561053d58be1cb08_l00

Du stiller selv inn loggeintervallet. Med 2 min intervall logger den i et par og tyve dager. Passer fint til å dokumenter gjæringsforløpet. Med 10sek intervall kan du elegant logge og dokumentere meskeprosessen. Kan også brukes som et vanlig, helt nøyaktig termometer. Eksport av alle data til Excel(får en feilmelding her, men har ikke forsket mer på det), Text, PDF og Word. Program som tegner graf. Lang batterilevetid. Står den i USB bruker den ikke av batteriet. Batteriet varer ca 1 år ved logging hver 15min. Den har kort responstid. -30*C til ca +85*C på ekstern probe. Ekstern probe følger med.

Hvorfor er den helt nøyaktig…? Fordi du kan kalibrere den selv. Her er hvordan jeg gjorde det. Tapp 2-3l vann i en beholder. Temperer vannet til ca 38*C. Rør godt i det med en sleiv eller handa slik at det er godt blandet. Rør i vannet hele tiden. Ha i sensoren og la den få stabilisere seg. Ha i et vanlig febertermometer og les av riktig temperatur på det. Gå så inn i softwaren og korriger temperaturen slik at den blir helt riktig. Min var 0.2*C for lav.

Knallinstrument!

Skulle du trenger programvaren kan den lastes ned her.

Her er diagram av siste gjæringsforløp. En hveteøl inspirert av Hansa Hvete. De to droppa på midten er strømstans ifm, tordenvær. Hysteresen er på ca 0.6C i karkanten. Ramping fungerer som det skal og cold crash kjører fint. «dotten på midten av cold crach er nok overgangen fra varme til kjøl. Artig:

1

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.200 kg

Du liker kanskje også…